Deprecated: Creation of dynamic property WF_Licensing_CSMM::$plugin_page is deprecated in /home/reqcqfaxfw/domains/hiilijatimantti.fi/public_html/wp-content/plugins/minimal-coming-soon-maintenance-mode/framework/wf-licensing.php on line 34
3D-mallinnus | Suunnittelutoimisto Hiili & Timantti

3D-mallinnus

3D-mallinnus on yksi sisustuksen suunnittelun työkaluista. Sen avulla pystytään esittämään virtuaalisesti, miltä suunnitteluvaiheessa olevat tai tyhjät tilat näyttävät valmiiksi sisustettuina. Visualisointi voidaan tehdä videon muodossa, visualisointikuvana tai interaktiivisena mallinnuksena, jossa käyttäjä voi liikkua mielensä mukaan.

Monet rakennusliikkeet esittelevät asiakkailleen suunnitteluvaiheessa olevia uudiskohteita virtuaalisesti. Heidän tarpeisiinsa Suunnittelutoimisto Hiili & Timantti on toteuttanut useita 3D-mallinnuksia. Tulevasta kodista tuotetaan myyntiä tukeva 3D-malli, jota voi hyödyntää esimerkiksi kohteen esittelyssä paikan päällä tai sähköisessä myyntiesitteessä.

Hiili & Timantti on tehnyt myös lukuisia 3D-mallinnuksia tyhjillään olevia asuntoja kauppaaville asunnonvälittäjille. Myytävät kohteet on kalustettu ja sisustettu virtuaalisesti myynnin tehostamiseksi, sillä kalustettu asunto herättää mielenkiinnon aina paremmin. Näissä tapauksissa puhutaan virtuaalisesta myyntistailauksesta.

Virtuaalista mallinnusta hyödynnetään myös sisustussuunnittelun työkaluna, kun kodin tai toimitilan suunnitelmaa halutaan esitellä visuaalisesti asiakkaalle. On paljon helpompi hahmottaa kokonaisuus virtuaalisesti kuin yrittää kuvitella miltä paperilla esitetty suunnitelma todellisuudessa näyttäisi.

“Meidän tiimimme tekee nopeasti tarkat 3D-mallinnukset ja visualisointikuvat niin suunnitteilla olevista kuin jo valmiista kohteista. Asiakkaat ovat tyytyväisiä nähdessään virtuaalisesti, millainen kodista on tulossa. Päätösten tekeminen on helpompaa kun näkee selkeästi, mitä tarkalleen ottaen on päättämässä”, toimitusjohtaja Tiina Mielonen vinkkaa.

Jos haluat tehdä suunnitelmat näkyviksi, soita tai lähetä Tiinalle sähköposti. Hän pystyy antamaan sinulle nopeasti selkeän tarjouksen visualisoinnista.

Katso työnäytteet, josta löydät lisää kuvia.

Tiina Mielonen

Sisustusarkkitehti, sisustussuunnittelija SI, valaistussuunnittelija, toimitusjohtaja

050 598 2867
tiina@hiilijatimantti.fi
LinkedIn