Deprecated: Creation of dynamic property WF_Licensing_CSMM::$plugin_page is deprecated in /home/reqcqfaxfw/domains/hiilijatimantti.fi/public_html/wp-content/plugins/minimal-coming-soon-maintenance-mode/framework/wf-licensing.php on line 34
Remonttikohteiden sisustussuunnittelu - Hiili & Timantti

Remonttikohteiden sisustussuunnittelu

Remonttikohteiden sisustussuunnittelussa kunnioitetaan olemassa olevaa arkkitehtuuria sekä säilyttämisen arvoisia elementtejä. Suunnittelun alussa on erityisen tärkeää kartoittaa tavoitteet suunnittelulle sekä budjetti.

Remonttikohteet voivat kaivata visuaalista päivittämistä tai laajempaa uudistusta. Uudistuksen kohteena voi olla koko koti tai joku yksittäinen tila kuten keittiö tai kylpyhuone. Tällöin on hyvä kartoittaa yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa kodin tulevat remontit, jotta niiden vaikutus osataan ottaa huomioon suunnitelmaa tehdessä. Sisustussuunnittelijan kanssa on hyvä pohtia kodin päivityksen tarvetta pidemmällä aikavälillä ja jaksottaa toteutuksen tekemistä loogisesti.

”Remonttikohteissa on mahdollista tehdä isojakin muutoksia. Kun pinnat ja kiintokalusteet ovat tulleet käyttöikänsä päähän, on hyvä miettiä remontin yhteydessä mahdolliset tilaratkaisujen muutokset. Muutoksen tarve voi olla ajankohtainen myös elämäntilanteen muuttuessa.”

Ammattitaitoinen sisustusarkkitehti osaa nähdä vaihtoehtoiset ratkaisut ja niiden toteutukseen vaadittavat realiteetit. Etenkin isommissa muutoksissa on hyvä tehdä yhteistyötä muiden suunnittelijoiden ja tekijöiden kanssa, jotta remontista saadaan onnistunut kokonaisuus.